STAJ DEFTERLERİNİN TESLİM EDİLMESİ HAKKINDA DUYURU (GÜNCELLEME: 14.09.2017)

Staj 1 ve/veya Staj 2 yapan öğrencilerin staj defterlerini ve staj defterleri ile birlikte CD/DVD'lerini  en geç 29 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Bölüm Sekreteri Leyla ÇELİK'e teslim etmeleri gerekmektedir. Staj 1 ve Staj 2'yi aynı kurumda arka arkaya yapan öğrenciler her staj için ayrı defter ve CD/DVD hazırlayacaklardır. Staj kapakları staj biriminden temin edilecektir (Dekanlık girişi). CD/DVD içerisinde staj dosyanızın word hali ve stajda yaptığınız uygulama, ekran görüntüsü, video, vb. yer almalıdır. Staj sicil fişleri de kapalı ve kaşe/imzalı zarf içerisinde ilgili kurum/ öğrenci tarafından yukarıda belirtilen tarıhe kadar Leyla Hanım'a ulaştırılmalıdır.

Ayrıca staj dosyasında yer alan Staj Türü kısmına "Yaz Stajı" ifadesi yazılmamalıdır. Bunun yerine "Staj 1 / Staj 2" yazılmalıdır.