2020-21 FALL SEMESTER FINAL EXAM SCHEDULE

2020-21 FALL SEMESTER FINAL EXAM SCHEDULE DOWNLOAD

NOT 1: Programda verilen tarih/saat ve süreler ilgili ders sorumlusu tarafından uzaktan eğitim sistemi üzerinden oluşturulacaktır. Bu sebeple öğrencilerimizin uzaktan eğitim sistemindeki sınav etkinliğine

dikkat etmeleri ve belirtilen tarih ve saatte sınav etkinliğine girmesi gerekmektedir.

NOT 2: Ödevler ders sorumluları tarafından sisteme girilecek ve son teslim tarihleri yine ders sorumlusu tarafından senato kararlarında verilen tarihlere göre istenecektir.

Sınavı Ödev/Proje şeklinde yapılacak olan dersler aşağıdadır:

YMH319 Programlama Dilleri

YMH403 Girişimcilik II

NOT 3: Ortak sınavlar Teknoloji Fakültesi web sitesinde yayınlanmıştır. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

NOT 4: Sınav esnasında sorular arasında gezinti yapılamamaktadır. Bu sebeple klavyeden veya web tarayıcılarından geri tuşuna basmayınız.

NOT 5: Sınav esnasında bilgisayarın tarih ve saat ayarlarıyla oynamayınız.

NOT 6: Sınav bitiş saatine kadar; internet/elektrik gibi kesintiler ile sınavdan çıkmanız halinde tekrar sınava girebilirsiniz. Sınav bitiş saatinden sonra veya süre tamamlanmadan sınavın bitirilmesi durumunda tekrar sınava girilememektedir..

NOT 7: Uzaktan eğitim sisteminde sınavların bitiş tarih ve saatleri gösterilmektedir. Sınav başlama saatine dikkat ediniz.

NOT 8: Türk öğrencilerin 16.01.2021 tarihinde olan TRD109 Türk Dili I sınavına,  yabancı öğrencilerin 14.01.2021 tarihinde olan TRD109 Turkish Language sınavına girmesi gerekmektedir.